Μικτός Διανομέας Υγραερίου

Το υγροποιημένο αέριο πετρελαίου (LPG) είναι η πλέον διαδεδομένη εναλλακτική λύση για το καύσιμο στην Ευρώπη. Καθώς η ζήτηση για πράσινα καύσιμα αυξάνεται και η τιμή του μειώνεται, όλο και περισσότεροι έμποροι λιανικής πώλησης καυσίμων αποφασίζουν να προσφέρουν LPG. Μπορεί να αναμένεται ότι το μερίδιο LPG θα αυξηθεί και στην Ελληνική αγορά.

Με μια πλήρη γκάμα διανομέων LPG, οι έμποροι λιανικής πώλησης καυσίμων μπορούν να αναμειγνύουν και να ταιριάζουν με τα μοντέλα και τις διαμορφώσεις διατηρώντας παράλληλα μια ομοιόμορφη εικόνα σε όλους τους εναλλακτικούς και συμβατικούς διανομείς καυσίμων. Επιπλέον, με το SK700-II Combi, είναι δυνατή η παράδοση του LPG μαζί με άλλες ποιότητες καυσίμων από τους ίδιους διανομείς.

Όλοι οι διανομείς της σειράς υγραερίου SK700-II είναι εγκεκριμένοι κατά ATEX και MID.

Ασφαλή και αξιόπιστα υδραυλικά υγραερίου
Η αξιοπιστία και η ασφάλεια παραμένουν χωρίς συμβιβασμούς με το σχεδιασμό του υδραυλικού συστήματος LPG της Gilbarco Veeder-Root, με ηλεκτρονική ρύθμιση του μετρητή, υψηλής ποιότητας break away, μάνικες και ακροσωλήνια.

Σύστημα διαχείρισης μάνικας
Ο μόνος διανομέας LPG στην αγορά που έρχεται με σύστημα μαζέματος της μάνικας ως στάνταρ. Αυτό εξασφαλίζει βελτιωμένη εμφάνιση, καλύτερο χειρισμό της μάνικας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Υψηλότερη ποιότητα κατασκευής
Χτισμένο με την υψηλότερη ποιότητα, επιχρισμένο με ψευδάργυρο λαμαρίνα για βελτιωμένη εμφάνιση χωρίς σκουριά που εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σκληρή δοκιμή στο εργοστάσιο και σφράγιση MID
Οι διεξοδικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών πίεσης στη μονάδα παραγωγής της Gilbarco Veeder-Root στη Γερμανία, εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα και ασφάλεια, εξασφαλίζοντας την ειρήνη του μυαλού και το χαμηλό κόστος χρήσης.
Κάθε διανομέας υγραερίου SK700-II συνοδεύεται από πιστοποίηση και σφράγιση εργοστασίου MID, οπότε είναι ευκολότερο και φθηνότερο να εγκατασταθεί στο εργοτάξιο.

SK700-II Ευελιξία και εμπειρία τελικού χρήστη
Το LPG SK700-II είναι ένα από τα πολλά σχέδια που διατίθενται με τη σειρά SK700-II, έτσι ώστε να ταιριάζει απρόσκοπτα με τα υπόλοιπα συστήματα και λύσεις στο πρατήριό σας.
Παρέχει μια σειρά επιλογών, όπως αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας (ATC), κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και πληκτρολόγιο προεπιλογής (preset)

Ζητήστε Προσφορά
Διεύθυνση

Λασιθίου 13
Περιστέρι
ΤΚ 12132

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τ: 210-5781268 & 9
F: 210-5725158
Ε: k.maroulakos@alphapratirion.gr

Ακολουθήστε μας